Νέα

ΝΕΟ: Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Journal of Tourism, Heritage & Services Marketing:

Το διεθνές επιστημονικό περιοδικό με ανώνυμους κριτές “Journal of Tourism, Heritage & Services Marketing” εκδίδεται με τη συνεργασία του TourLab.

Το νέο τεύχος του περιοδικού (Volume 8, Issue 2, 2022) περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα άρθρα. Για πλήρη ελέυθερη πρόσβαση (full-text) επιλέξτε εδώ.

ΝΕΟ: Ημερίδα με θέμα “Προσβάσιμος Τουρισμός” στο πλαίσιο της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia στις 18 Νοεμβρίου 2022 (ώρα έναρξης 17:00):

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Π.Μ.Σ.«Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών», το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού & Διοίκησης Υπηρεσιών, το Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ & Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Η ημερίδα στοχεύει στο να παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές προσβάσιμου τουρισμού μέσω της διοργάνωσης θεματοποιημένων δραστηριοτήτων, σε ένα κοινό πεδίο συζήτησης και προβληματισμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη! Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες..
Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Υπό την αιγίδα του TourLab το διεθνές συνέδριο Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019: 

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού “TourLab” του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος έθεσε υπό την αιγίδα του το συνέδριο Digi.travel EMEA Conference & Expo που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 10 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Το συνέδριο πραγματοποιείται με επιτυχία επί σειρά ετών και εστιάζει σε θέματα ηλεκτρονικού επιχειρείν και ψηφιακού μάρκετινγκ στον τουρισμό και τη φιλοξενία. Πολλοί έμπειροι ομιλητές θα αναλύσουν στο Digi.travel τις τρέχουσες και μελλοντικές τάσεις, διάφορες μελέτες περίπτωσης, και θα μοιρασθούν τις εμπειρίες και τη γνώση τους με συζητήσεις και αλληλεπίδραση.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τουρισμού TourLab και κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, καθηγητής τουριστικού μάρκετινγκ κ. Ευάγγελος Χρήστου”το συνέδριο Digi.travel έχει εδραιωθεί ως κορυφαία εκδήλωση που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των ψηφιακών τεχνολογιών στον τουρισμό, τόσο σε εφαρμοσμένο επίπεδο όσο και σε ερευνητικό. Η θεματολογία του συνεδρίου Digi.travel σχετίζεται άμεσα με τα πεδία δραστηριοποίησης του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τουρισμού TourLab το οποίο επιδιώκει τη διαρκή σύνδεσή του με τον τουριστικό κλάδο της χώρας αλλά και με την ευρύτερη κοινωνία και οικονομία ως ένα από τα δυναμικότερα ερευνητικά εργαστήρια του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος”.

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο εδώ.

Ημερίδα με θέμα “Προβολή Τουριστικών Προορισμών μέσω Θεματικών Δραστηριοτήτων” στο πλαίσιο της 35ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia στις 8 Νοεμβρίου 2018 (ώρα έναρξης 18:00):

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Π.Μ.Σ.«Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών», το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού & Διοίκησης Υπηρεσιών, το Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ & Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Η ημερίδα στοχεύει στο να παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές προβολής και μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών μέσω της διοργάνωσης θεματοποιημένων δραστηριοτήτων, σε ένα κοινό πεδίο συζήτησης και προβληματισμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη! Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες..
Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Debate υποψήφιων Δημάρχων Θεσσαλονίκης με θέμα τον τουρισμό της πόλης την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019:

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος» του ΑΤΕΙΘ θα διεξαχθεί δημόσιο debate των υποψήφιων Δημάρχων για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με κεντρικό θέμα συζήτησης την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης. Το debate συνδιοργανώνουν:
– Το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού & Διοίκησης Υπηρεσιών “TourLab” του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
– Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Παρακολουθήστε το ζωντανά!

Τη συμμετοχή τους στο debate έχουν επιβεβαιώσει οι παρακάτω υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης (αλφαβητικά):

– Χάρης Αηδονόπουλος
– Σπύρος Βούγιας
– Σωτήρης Ζαριανόπουλος
– Δημήτρης Ζιαμπάζης
– Μάκης Κυριζίδης
– Πέτρος Λεκάκης
– Βασίλης Μωυσίδης
– Ιωάννης Νασιούλας
– Κατερίνα Νοτοπούλου
– Γιώργος Ρακκάς
– Μιχάλης Τρεμόπουλος
– Σάββας Χαλιαμπάλιας

Το debate συντονίζει:
– ο Καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ Ευάγγελος Χρήστου, Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν στο κοινό της πόλης μας τις ιδέες, τις προτάσεις, τους στόχους και τα σχέδιά τους για όλα τα ζητήματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή της Θεσσαλονίκης.

Είσοδος ελέυθερη. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Ημερίδα με θέμα “Τουρισμός Πολιτιστικής Κληρονομιάς” την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019:

ΤοΕργαστήριο συνδιοργανώνει μαζί με το Τμήμα Διοικησης Επιχειρήσεων, τον Τομέα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας και το Μεταπτυχιακό στη Διοικηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Ημερίδα με θέμα: «Τουρισμός Πολιτιστικής Κληρονομιάς» στις 24/1/2019 στην Αίθουσα «Ολυμπία» ώρα 09:30 έως 13.30. Είσοδος ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διοργάνωση Συνεδρίου TOURMAN 2019:

Το Εργαστήριο συνδιοργανώνει το διεθνές επιστημονικό συνέδριο “TOURMAN 2018” με θέμα ““Tourism, travel and hospitality at crossroads: The way ahead””. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 24-27 Οκτωβρίου 2019 και αποτελεί σημαντική διεθνή επιστημονική εκδήλωση. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://www.tourman.gr

Ημερίδα με θέμα “Η τουριστική εκπαίδευση συναντά την τουριστική βιομηχανία” στο πλαίσιο της 34ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia στις 9 Νοεμβρίου 2018 (ώρα έναρξης 18:00):

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού & Διοίκησης Υπηρεσιών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών», και τον Τομέα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Η ημερίδα στοχεύει στο να φέρει προβεβλημένα στελέχη όλων των κλάδων της τουριστικής βιομηχανίας και της τουριστικής εκπαίδευσης, σε ένα κοινό πεδίο συζήτησης και προβληματισμού. Θα παρουσιαστούν σύντομες εισηγήσεις από εκπροσώπους ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ταξιδιωτικών επιχειρήσεων και γραφείων, αεροπορικών εταιριών, και συλλογικών φορέων τουρισμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη! Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες..
Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Τελικό Πρόγραμμα του 2ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου TOURMAN 2018:

Το τελικό Πρόγραμμα του διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου TOURMAN 2018 που συνδιοργανώνει το Εργαστήριο Tourlab στη Ρόδο (25-28 Οκτωβρίου) είναι διαθέσιμο! Περιλαμβάνονται εξαιρετικές εισηγήσεις πανεπιστημιακών και ερευνητών από πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Αμερικής. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διοργάνωση Συνεδρίου TOURMAN 2018:

Το Εργαστήριο συνδιοργανώνει το διεθνές επιστημονικό συνέδριο “TOURMAN 2018” με θέμα “In search of excellence in tourism, travel & hospitality”. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 26-28 Οκτωβρίου 2018 και αποτελεί σημαντική διεθνή επιστημονική εκδήλωση. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://www.tourman.gr

Ημερίδα στην Philoxenia 2018:

Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia 2018, το Εργαστήριο θα διοργανώσει ημερίδα με θέμα “Η τουριστική βιομηχανία συναντά την τουριστική εκπαίδευση”. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού «TourLab» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος αναλαμβάνει τον σχεδιασμό τουριστικού μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης:

Το Σχέδιο Τουριστικού Μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης ανέλαβε να εκπονήσει το Ερευνητικό Εργαστήριο «TourLab» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, με πρωτοβουλία του Διευθυντή του Εργαστηρίου και Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Πανεπιστημίου, καθηγητή κ. Ευάγγελου Χρήστου.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπογράφηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στην Επίσημη Τελετή Εγκαινίων της 35ης Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia στο Σ.Κ. «Ιωάννης Βελλίδης» από την Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κα Βούλα Πατουλίδου, και τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, κ. Ευάγγελο Χρήστου. Παρόντες ήταν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος καθηγητής κ. Παναγιώτης Τζιώνας.

Το Σχέδιο Τουριστικού Μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης θα το εκπονήσει εντελώς δωρεάν το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού «TourLab» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, για λογαριασμό του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, χωρίς να δαπανηθούν χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου! Όπως τόνισε ο κ. Παναγιώτης Τζιώνας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος υλοποιεί στην πράξη με όλες του τις δυνάμεις την σύνδεση με την κοινωνία και την οικονομία στο πλαίσιο της ευθύνης του ως ένα από τα μεγαλύτερα και δυναμικότερα δημόσια πανεπιστήμια της χώρας μας. Ο κ. Ευάγγελος Χρήστου επεσήμανε ότι, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος έχει εδραιωθεί ως βασικός πυλώνας έρευνας, αριστείας και διδασκαλίας για τον τουρισμό στην χώρα μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες και καινοτομικές προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου έρευνα και συμβουλές υπηρεσίες. Η κα. Βούλα Πατουλίδου τόνισε τη διαρκή δέσμευση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την ουσιαστική τουριστική ανάπτυξη της πόλης με αποδοτικές δράσεις και επιτυχείς συνεργασίες σε όλους τους τομείς.

Υπό την αιγίδα του TourLab το διεθνές συνέδριο Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019:

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού “TourLab” του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος έθεσε υπό την αιγίδα του το συνέδριο Digi.travel EMEA Conference & Expo που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 10 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Το συνέδριο πραγματοποιείται με επιτυχία επί σειρά ετών και εστιάζει σε θέματα ηλεκτρονικού επιχειρείν και ψηφιακού μάρκετινγκ στον τουρισμό και τη φιλοξενία. Πολλοί έμπειροι ομιλητές θα αναλύσουν στο Digi.travel τις τρέχουσες και μελλοντικές τάσεις, διάφορες μελέτες περίπτωσης, και θα μοιρασθούν τις εμπειρίες και τη γνώση τους με συζητήσεις και αλληλεπίδραση.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τουρισμού TourLab και κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, καθηγητής τουριστικού μάρκετινγκ κ. Ευάγγελος Χρήστου”το συνέδριο Digi.travel έχει εδραιωθεί ως κορυφαία εκδήλωση που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των ψηφιακών τεχνολογιών στον τουρισμό, τόσο σε εφαρμοσμένο επίπεδο όσο και σε ερευνητικό. Η θεματολογία του συνεδρίου Digi.travel σχετίζεται άμεσα με τα πεδία δραστηριοποίησης του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τουρισμού TourLab το οποίο επιδιώκει τη διαρκή σύνδεσή του με τον τουριστικό κλάδο της χώρας αλλά και με την ευρύτερη κοινωνία και οικονομία ως ένα από τα δυναμικότερα ερευνητικά εργαστήρια του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος”.

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο εδώ.

Ημερίδα με θέμα “Προβολή Τουριστικών Προορισμών μέσω Θεματικών Δραστηριοτήτων” στο πλαίσιο της 35ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia στις 8 Νοεμβρίου 2018 (ώρα έναρξης 18:00):

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Π.Μ.Σ.«Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών», το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού & Διοίκησης Υπηρεσιών, το Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ & Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Η ημερίδα στοχεύει στο να παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές προβολής και μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών μέσω της διοργάνωσης θεματοποιημένων δραστηριοτήτων, σε ένα κοινό πεδίο συζήτησης και προβληματισμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη! Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες..
Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Μετεξέλιξη του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε “Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος”:

Από σήμερα το ίδρυμά μας γύρισε σελίδα… Αποχαιρετήσαμε το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και συνεχίζουμε ως Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος! Το Ερευνητικό Εργαστήριο TourLab αποτελεί πλέον ερευνητική μονάδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε εδώ.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (Vol.5, Iss.1, 2019) του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού με κριτές Journal of Tourism, Heritage & Services Marketing:

Διαβάστε το νέο τεύχος του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού Journal of Tourism, Heritage & Services Marketing, στην έκδοση του οποίου συμμετέχει το Μεταπτυχιακό μας! Η πρόσβαση είναι ελεύθερη (open access). Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

‘Εξυπνος ηλεκτρονικός “ξεναγός¨για τη  Θεσσαλονίκη από το “TourLab”:

Καινοτομία στην πράξη, και μάλιστα με σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα: Στο Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού “TourLab” και το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την εταιρία planO2 Consulting αναπτύξαμε μία νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα η οποία αφενός λειτουργεί λειτουργεί ώς “έξυπνος ξεναγός” και αφετέρου εμπλουτίζει τις ταξιδιωτικές εμπειρίες – η πιλοτική δοκιμή της εφαρμογής θα γίνει με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Βίντεο του Debate που διοργάνωσε το “TourLab” μεταξύ των υποψήφιων Δήμαρχων Θεσσαλονίκης:

Δείτε ενδιαφέρον απόσπασμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100 από το ντιμπέιτ που διοργάνωσε το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού “TourLab” και το Μεταπτυχιακό Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με θέμα τον τουρισμό, μεταξύ των υποψήφιων Δήμαρχων Θεσσαλονίκης! Πρόσβαση στο βίντεο εδώ.

Debate υποψήφιων Δημάρχων Θεσσαλονίκης με θέμα τον τουρισμό της πόλης την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019:

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος» του ΑΤΕΙΘ θα διεξαχθεί δημόσιο debate των υποψήφιων Δημάρχων για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με κεντρικό θέμα συζήτησης την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης. Το debate συνδιοργανώνουν:
– Το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού & Διοίκησης Υπηρεσιών “TourLab” του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
– Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Παρακολουθήστε το ζωντανά!

Τη συμμετοχή τους στο debate έχουν επιβεβαιώσει οι παρακάτω υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης (αλφαβητικά):

– Χάρης Αηδονόπουλος
– Σπύρος Βούγιας
– Σωτήρης Ζαριανόπουλος
– Δημήτρης Ζιαμπάζης
– Μάκης Κυριζίδης
– Πέτρος Λεκάκης
– Βασίλης Μωυσίδης
– Ιωάννης Νασιούλας
– Κατερίνα Νοτοπούλου
– Γιώργος Ρακκάς
– Μιχάλης Τρεμόπουλος
– Σάββας Χαλιαμπάλιας

Το debate συντονίζει:

– ο Καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ Ευάγγελος Χρήστου, Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν στο κοινό της πόλης μας τις ιδέες, τις προτάσεις, τους στόχους και τα σχέδιά τους για όλα τα ζητήματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή της Θεσσαλονίκης.

Είσοδος ελέυθερη. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Παλαιότερες ανακοινώσεις:

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (Vol.4, Iss.2) του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού με κριτές Journal of Tourism, Heritage & Services Marketing. Διαβάστε το νέο τεύχος του περιοδικού, στην έκδοση του οποίου συμμετέχει το Εργαστήριό μας! Η πρόσβαση είναι ελεύθερη (open access). Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ημερίδα με θέμα “Η τουριστική εκπαίδευση συναντά την τουριστική βιομηχανία” στο πλαίσιο της 34ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia στις 9 Νοεμβρίου 2018 (ώρα έναρξης 18:00). Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από τοτο Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού & Διοίκησης Υπηρεσιών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών», και τον Τομέα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη! Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Το τελικό Πρόγραμμα του διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου TOURMAN 2018 που συνδιοργανώνει το Εργαστήριο στη Ρόδο (25-28 Οκτωβρίου) είναι διαθέσιμο! Περιλαμβάνονται εξαιρετικές εισηγήσεις πανεπιστημιακών και ερευνητών από πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Αμερικής. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το Εργαστήριο συνδιοργανώνει το διεθνές επιστημονικό συνέδριο “TOURMAN 2018” με θέμα “In search of excellence in tourism, travel & hospitality”. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 26-28 Οκτωβρίου 2018 και αποτελεί σημαντική διεθνή επιστημονική εκδήλωση. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://www.tourman.gr

Το Εργαστήριο συνδιοργανώνει το διεθνές επιστημονικό συνέδριο “TOURMAN 2018” με θέμα “In search of excellence in tourism, travel & hospitality”. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 26-28 Οκτωβρίου 2018 και αποτελεί σημαντική διεθνή επιστημονική εκδήλωση. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://www.tourman.gr

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού με κριτές “Journal of Tourism, heritage & Services Marketing” του οποίου συνεκδότης είναι το Εργαστήριο Τουρισμού και Διοίκησης Υπηρεσιών TourLab. Το τεύχος είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του περιοδικού: http://www.jthsm.gr